El negoci criminal de la banca amb l’especulació alimentària

esther vivas

ev_desbankaDesBanka

Conferència d’Esther Vivas sobre el negoci de la banca amb l’especulació amb matèries primeres alimentàries i l’acaparament de terres. La xerrada va tenir lloc, el passat 27 d’abril, en el marc de les jornades que desBanka va organitzar a Barcelona.

View original post

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en D'interès Agroecològic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El negoci criminal de la banca amb l’especulació alimentària

  1. Mire ha dit:

    “Hi ha fam en un món amb abundància de menjar!” aquesta és la paradoxa que descriu la mala gestió i l’especulació alimentària. I no és que els aliments no puguin arribar a tot arreu, de fet els aliments viatgen milers de quilòmetres i a més a més, els afegeixen edulcorants, conservants, colorants que poden provocar l’aparició d’al·lèrgies, tumors,.. L’ Homo sapiens sapiens no sembla ser tan savi, s’està perjudicant a ell mateix. Jo em pregunto, doncs, en quin món vivim? en quin món volem viure? Per viure en aquest món amb l’oportunitat de millorar-lo ja cal que sapiguem i escollim el que ens alimenta i ens dóna vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s