Asfíxia en el supermercat: aliments que ofeguen

Et convidem a llegir l’informe “Asfixia en el supermercat” que indaga en el perquè del canvi climàtic, i en les responsabilitats del model agrícola escollit per a la producció d’aliments.

Imatge

“Una nova classificació alimentària: aliments que ofeguen el planeta, aliments que nodreixen el planeta.”

Conté un estudi elaborat amb l’ànim i la pretensió de generar reflexions al món rural on coexisteixen pobresa i gana amb els empresaris més especuladors; o agricultures sostenibles amb els monocultius o les ramaderies més super-contaminants.

Sabem molt de com es maltracta al nostre planeta (canvi climàtic, desforestació, contaminació, etc.) i estem defensant i exigint solucions per frenar tanta degradació: projectes per a la protecció d’espècies, polítiques de reciclatge, construccions bioclimàtiques, etc. Però potser sabem menys del perquè del canvi climàtic, i en concret de les responsabilitats del model agrícola escollit per a la producció d’aliments.

Llegiu el informe “asfíxia en el supermercat” en pdf: http://www.grain.org/es/article/entries/4651-asfixia-en-el-supermercado.pdf

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en D'interès Agroecològic i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s